Preparing form exports for download taking ages

Hi,

Preparing form exports for download is taking a abnormally long time for me
and another CommCare user that I know (no progression after “filters
inactive while download in progress” label). Just wondering if anyone else
is experiencing this and whether it is an issue on the server end of things?

Cheers,
Yumi

Hi Yumi –

I am glad to see your message. I am seeing the same problem here in
Thailand, and I know that my colleagues in Laos saw it also today.

I submitted a support issue ticket, but no reply yet.

I hope it works again soon!

Anyone with knowledge of this, please let us know…

Eric

Eric,
Good to know it is not just me! We will probably have to wait till the
Dimagi people are awake over in the US :slight_smile:

··· On Wednesday, April 5, 2017 at 5:12:49 PM UTC+10, Eric Stephan wrote: > > Hi Yumi -- > > I am glad to see your message. I am seeing the same problem here in > Thailand, and I know that my colleagues in Laos saw it also today. > > I submitted a support issue ticket, but no reply yet. > > I hope it works again soon! > > Anyone with knowledge of this, please let us know... > > Eric > >

Hi,

It looks like there is a large backlog of tasks to process at the moment,
so certain things like export downloads will be picked up at a slower rate
than normal for a the next hour or so. We'll ping back here with an update
once it clears.

Thanks,
Giovanni

··· On Wed, Apr 5, 2017 at 3:38 AM, Yumi wrote:

Eric,
Good to know it is not just me! We will probably have to wait till the
Dimagi people are awake over in the US :slight_smile:

On Wednesday, April 5, 2017 at 5:12:49 PM UTC+10, Eric Stephan wrote:

Hi Yumi --

I am glad to see your message. I am seeing the same problem here in
Thailand, and I know that my colleagues in Laos saw it also today.

I submitted a support issue ticket, but no reply yet.

I hope it works again soon!

Anyone with knowledge of this, please let us know...

Eric

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Hi,

The backlog has cleared and exports/imports are back to normal now.

Thanks,
Giovanni

··· On Wed, Apr 5, 2017 at 7:07 AM, Giovanni Capalbo wrote:

Hi,

It looks like there is a large backlog of tasks to process at the moment,
so certain things like export downloads will be picked up at a slower rate
than normal for a the next hour or so. We'll ping back here with an update
once it clears.

Thanks,
Giovanni

On Wed, Apr 5, 2017 at 3:38 AM, Yumi yumi@agimpact.org wrote:

Eric,
Good to know it is not just me! We will probably have to wait till the
Dimagi people are awake over in the US :slight_smile:

On Wednesday, April 5, 2017 at 5:12:49 PM UTC+10, Eric Stephan wrote:

Hi Yumi --

I am glad to see your message. I am seeing the same problem here in
Thailand, and I know that my colleagues in Laos saw it also today.

I submitted a support issue ticket, but no reply yet.

I hope it works again soon!

Anyone with knowledge of this, please let us know...

Eric

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.