Markdown Bullet Points/Indents not Working

Dear CommCare Users,

For some reason, all other markdown tags are working just fine except for
the “Bullet Points”(i.e. “* SPACE something”)! I have been formatting text
in the App with “* SPACE” for bullet points and it has been working with no
issues until now for this particular project!

Any ideas what I may not have been doing correctly?

Thanks,
Chaiwa.

Chaiwa,

that looks correct, a couple of ideas:

Are you sure that you haven’t accidentally clicked “Turn off text
formatting”?
If you’re using a header before the list, do you have an extra space
between the header and the list? As described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Text+Formatting under
additional notes.

If neither of those is the issues please report a bug
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and our
team can take a look.

Thanks,
Will

··· On Tue, May 16, 2017 at 3:15 PM, Chaiwa Berian wrote:

Dear CommCare Users,

For some reason, all other markdown tags are working just fine except for
the “Bullet Points”(i.e. “* SPACE something”)! I have been formatting text
in the App with “* SPACE” for bullet points and it has been working with no
issues until now for this particular project!

Any ideas what I may not have been doing correctly?

Thanks,
Chaiwa.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.