Internal Server Error?

Hi all,

I'm trying to access the commcare website to download some data, but I 

get “internal server error” whenever it tries to load. Is there something
wrong on my end or is it on commcare’s end? Thanks in advance!

It’s working now, sorry

··· On Thursday, November 6, 2014 2:27:10 PM UTC-6, Irwin wrote: > > Hi all, > > I'm trying to access the commcare website to download some data, but I > get "internal server error" whenever it tries to load. Is there something > wrong on my end or is it on commcare's end? Thanks in advance! >

Hi Irwin,

Glad it’s working for you now! We have noticed some instability in the
CommCareHQ that could temporarily cause these errors and are actively
working on it.

Thanks,
Amelia

··· On Thu, Nov 6, 2014 at 3:57 PM, Irwin wrote:

It’s working now, sorry

On Thursday, November 6, 2014 2:27:10 PM UTC-6, Irwin wrote:

Hi all,

I'm trying to access the commcare website to download some data, but

I get “internal server error” whenever it tries to load. Is there something
wrong on my end or is it on commcare’s end? Thanks in advance!


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Hello everyone –

Hmm – Now this outage seems to be happening again. I go to log in to
commcare and I get a simple flat “Internal Server Error” page.

This is when I go to: https://www.commcarehq.org/accounts/login/

I will look for the bug-reporting link and post there too. Let me know any
thoughts on the whys and whens of the outage…

Thanks!
Eric

Oh – now, 10 mins later, it is working again. Since now of course I
slightly wonder if this issue is actually still intermittent, maybe let me
know your thoughts on the status of this maybe-fixed issue…

··· On Monday, November 10, 2014 1:46:54 PM UTC+7, Eric Stephan wrote: > > Hello everyone -- > > Hmm -- Now this outage seems to be happening again. I go to log in to > commcare and I get a simple flat "*Internal Server Error*" page. > > This is when I go to: https://www.commcarehq.org/accounts/login/ > > I will look for the bug-reporting link and post there too. Let me know any > thoughts on the whys and whens of the outage... > > Thanks! > Eric > >

Hey Eric,

We’re aware of the issue and are continuing to track it down (see other
email I just sent).

Cory

··· On Mon, Nov 10, 2014 at 1:52 AM, Eric Stephan wrote:

Oh – now, 10 mins later, it is working again. Since now of course I
slightly wonder if this issue is actually still intermittent, maybe let me
know your thoughts on the status of this maybe-fixed issue…

On Monday, November 10, 2014 1:46:54 PM UTC+7, Eric Stephan wrote:

Hello everyone –

Hmm – Now this outage seems to be happening again. I go to log in to
commcare and I get a simple flat “Internal Server Error” page.

This is when I go to: https://www.commcarehq.org/accounts/login/

I will look for the bug-reporting link and post there too. Let me know
any thoughts on the whys and whens of the outage…

Thanks!
Eric


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

HI Cory,

Is it affecting syncing with server issues as well? Because some of my
mobile workers are having trouble syncing with the server since last week

KInd regards,
Ameera

··· On Monday, 10 November 2014 15:28:42 UTC+2, Cory Zue wrote: > > Hey Eric, > > We're aware of the issue and are continuing to track it down (see other > email I just sent). > > Cory > > On Mon, Nov 10, 2014 at 1:52 AM, Eric Stephan <este...@fhi360.org > wrote: > >> Oh -- now, 10 mins later, it is working again. Since now of course I >> slightly wonder if this issue is actually still intermittent, maybe let me >> know your thoughts on the status of this maybe-fixed issue... >> >> >> On Monday, November 10, 2014 1:46:54 PM UTC+7, Eric Stephan wrote: >>> >>> Hello everyone -- >>> >>> Hmm -- Now this outage seems to be happening again. I go to log in to >>> commcare and I get a simple flat "*Internal Server Error*" page. >>> >>> This is when I go to: https://www.commcarehq.org/accounts/login/ >>> >>> I will look for the bug-reporting link and post there too. Let me know >>> any thoughts on the whys and whens of the outage... >>> >>> Thanks! >>> Eric >>> >>> -- >> You received this message because you are subscribed to the Google Groups >> "commcare-users" group. >> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an >> email to commcare-user...@googlegroups.com . >> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >> > >

Hey Ameera,

The server issues have been resolved and sync should not be affected.
Please use the “report an issue” button if you have phones that are unable
to sync.

best,
Cory

··· On Thu, Nov 13, 2014 at 5:23 AM, Ameera Hamid wrote:

HI Cory,

Is it affecting syncing with server issues as well? Because some of my
mobile workers are having trouble syncing with the server since last week

KInd regards,
Ameera

On Monday, 10 November 2014 15:28:42 UTC+2, Cory Zue wrote:

Hey Eric,

We’re aware of the issue and are continuing to track it down (see other
email I just sent).

Cory

On Mon, Nov 10, 2014 at 1:52 AM, Eric Stephan este...@fhi360.org wrote:

Oh – now, 10 mins later, it is working again. Since now of course I
slightly wonder if this issue is actually still intermittent, maybe let me
know your thoughts on the status of this maybe-fixed issue…

On Monday, November 10, 2014 1:46:54 PM UTC+7, Eric Stephan wrote:

Hello everyone –

Hmm – Now this outage seems to be happening again. I go to log in to
commcare and I get a simple flat “Internal Server Error” page.

This is when I go to: https://www.commcarehq.org/accounts/login/

I will look for the bug-reporting link and post there too. Let me know
any thoughts on the whys and whens of the outage…

Thanks!
Eric


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.