Unable to validate form due to server error

Hi,

I installed commcarehq recent releases 2017-01-31_08.33-production-deploy.
I have set it up locally.
I created the default survey form and tried to deploy it.
When I click on the deploy button it shows an error :

Build Failed!

    • Details: Unable to validate the forms due to a server error. Please
      try again later. *

I am stuck here, this error is popping up for every form, even if the form
has a single text question. It is throwing this error.

I am unable to deploy even the sample case management or survey form.

Can anyone guide me in resolving this issue?

Hello,

For any questions related to setting up your own CommCare HQ instance
please use commcare-developers@googlegroups.com instead of commcare-users.

thanks,
Cory

··· On Wed, Feb 1, 2017 at 3:58 PM, wrote:

Hi,

I installed commcarehq recent releases 2017-01-31_08.33-production-deploy.
I have set it up locally.
I created the default survey form and tried to deploy it.
When I click on the deploy button it shows an error :

Build Failed!

    • Details: Unable to validate the forms due to a server error.
      Please try again later. *

I am stuck here, this error is popping up for every form, even if the form
has a single text question. It is throwing this error.

I am unable to deploy even the sample case management or survey form.

Can anyone guide me in resolving this issue?


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.