Type="xsd:string" being inserted into model line in vellum?

Hi all

Have been experiencing an issue in Vellum the last 2 days where the text "
type=“xsd:string” " is being inserted into the node of the
registration form (and only the registration form) of our application.

When we edit the source xml and remove this extra text so that the line
reads only

when we Update source and reopen, it appears as

Have tried commenting out that line and adding another line below
it, but then it appears that Vellum simply erases the commented line

Have reported this issue through CCHQ, but was wondering if anyone has seen
this and if there is a known workaround in the interim.

Thank you in advance

Steve

Hi Steve,

Thanks for reporting the issue through CCHQ. We’re resolving it and
communicating with you there.

Thanks,
Ameia

··· On Tue, Jul 2, 2013 at 6:57 AM, Steve Ollis wrote:

Hi all****


Have been experiencing an issue in Vellum the last 2 days where the text “
type=“xsd:string” “ is being inserted into the node of the
registration form (and only the registration form) of our application.****


When we edit the source xml and remove this extra text so that the line
reads only ****


****


when we Update source and reopen, it appears as****


****


Have tried commenting out that line and adding another line below
it, but then it appears that Vellum simply erases the commented line****


Have reported this issue through CCHQ, but was wondering if anyone has
seen this and if there is a known workaround in the interim.****


Thank you in advance****


Steve****





You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.