Report builder filter error

In report builder: I am trying to filter my form reports by date and keep
receiving the following error…“Invalid report configuration. Please fix
the issues and try again.”

I need a daily report that is sent but need to apply a date filter
preferably daily (which doesn’t seem possible) but weekly if necessary.
When I apply the 7 days filter the above error message occurs.

Please help

Thanks Will

Hi William,

Can you report an issue from the place in CommCareHQ where you’re seeing
that error. We can take a look at what is causing it. To report an issue,
in CommCareHQ, choose the Question button on the top right, and then choose
Report an Issue.

Thanks,
Sheel

··· On Fri, Nov 4, 2016 at 7:32 PM, William Elson wrote:

In report builder: I am trying to filter my form reports by date and keep
receiving the following error…“Invalid report configuration. Please fix
the issues and try again.”

I need a daily report that is sent but need to apply a date filter
preferably daily (which doesn’t seem possible) but weekly if necessary.
When I apply the 7 days filter the above error message occurs.

Please help

Thanks Will


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


Sheel Shah
Project Manager | Dimagi
m: +1.781.428.5419 | skype: sheel_shah

Many thanks I have done this

··· On Sunday, 6 November 2016 21:46:43 UTC-5, Sheel Shah wrote: > > Hi William, > > Can you report an issue from the place in CommCareHQ where you're seeing > that error. We can take a look at what is causing it. To report an issue, > in CommCareHQ, choose the Question button on the top right, and then choose > Report an Issue. > > Thanks, > Sheel > > On Fri, Nov 4, 2016 at 7:32 PM, William Elson <willia...@gmail.com > wrote: > >> In report builder: I am trying to filter my form reports by date and keep >> receiving the following error....."Invalid report configuration. Please fix >> the issues and try again." >> >> I need a daily report that is sent but need to apply a date filter >> preferably daily (which doesn't seem possible) but weekly if necessary. >> When I apply the 7 days filter the above error message occurs. >> >> Please help >> >> Thanks Will >> >> -- >> You received this message because you are subscribed to the Google Groups >> "commcare-users" group. >> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an >> email to commcare-user...@googlegroups.com . >> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >> > > > > -- > Sheel Shah > Project Manager | Dimagi > m: +1.781.428.5419 | skype: sheel_shah > > >