'minimal' appearance attribute getting lost on form save

Hi,

I am attempting to use a minimal appearance attribute to make a ‘select
one’ group into a dropdown/spinner. This seems to work in other situations
but keeps getting deleted from the appearance attribute when I save the
form. The scenario that doesn’t seem to work is a Single Answer Lookup
Table that is nested within a Question List Group.

Any thoughts on why this might be happening or workarounds to get it to
stick? I can provide XML if needed to help diagnose the issue.

Thanks,
Caleb

Hi Caleb,

I can’t recreate this issue - a minimal select type question (both regular
and lookup table) in a Question List work fine for me. Could you report an
issue here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports so that
our team can take a look at your application?

Thanks,
Will

··· On Wed, Sep 23, 2015 at 1:27 PM, wrote:

Hi,

I am attempting to use a minimal appearance attribute to make a ‘select
one’ group into a dropdown/spinner. This seems to work in other situations
but keeps getting deleted from the appearance attribute when I save the
form. The scenario that doesn’t seem to work is a Single Answer Lookup
Table that is nested within a Question List Group.

Any thoughts on why this might be happening or workarounds to get it to
stick? I can provide XML if needed to help diagnose the issue.

Thanks,
Caleb


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Yes, I definitely will fill out a bug report on it. Thanks!

··· On Wed, Sep 23, 2015 at 6:47 PM, William Pride wrote:

Hi Caleb,

I can’t recreate this issue - a minimal select type question (both regular
and lookup table) in a Question List work fine for me. Could you report
an issue here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports so
that our team can take a look at your application?

Thanks,
Will

On Wed, Sep 23, 2015 at 1:27 PM, creinkin@nd.edu wrote:

Hi,

I am attempting to use a minimal appearance attribute to make a ‘select
one’ group into a dropdown/spinner. This seems to work in other situations
but keeps getting deleted from the appearance attribute when I save the
form. The scenario that doesn’t seem to work is a Single Answer Lookup
Table that is nested within a Question List Group.

Any thoughts on why this might be happening or workarounds to get it to
stick? I can provide XML if needed to help diagnose the issue.

Thanks,
Caleb


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to a topic in the
Google Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this topic, visit
https://groups.google.com/d/topic/commcare-users/cEpceaWWJWM/unsubscribe.
To unsubscribe from this group and all its topics, send an email to
commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.