Export function problem

Hello,

I did a bulk export on the forms that I created, and it’s showing blank
data. as below

https://lh3.googleusercontent.com/-6IUGX0XYNN8/WBb_jLfwPCI/AAAAAAAAEGU/8SSusTTlOwI6PvbTQ0wXPEmip4JqEtTMwCLcB/s1600/blankexport.png

but If I go to the submit history and view the form, there are data inside
as below so I’m not sure what’s going on. Is anybody able to help?
https://lh3.googleusercontent.com/-S6DRWCBFRL8/WBcAc1FUF6I/AAAAAAAAEGc/ZbS8eDvYKHwKcrWLdM3Hl5TPeYoqA0h6ACLcB/s1600/viewform.png

second problem is: when I go to Reports-> Daily Form Activity - date period
is from 1st Oct to 31st Oct 2016
There are total of 40 forms submitted, below
https://lh3.googleusercontent.com/-kNqpklhqsjs/WBcCi39mnOI/AAAAAAAAEGk/7ikIdn0Ol5gzlDNtQohcL5WnTLMRWnveACLcB/s1600/totalform.png

but I go to Reports -> Submission by Form within the same date period.
The numbers of total forms submitted should be the same with the total
forms in “Submission by Form” section?
https://lh3.googleusercontent.com/-zvPU2zq1js4/WBcCs1yfmnI/AAAAAAAAEGo/eoHhEmwqqbA9nSvgJb79Dg_SvLBkwblXgCLcB/s1600/submissionbyform.png
Does anybody know what I might do wrong? or is it the reporting has issues?

Thanks & Rgds,
Lina

Hi Lina,

Please submit a bug report and our support team will have a look into this
issue.

Thanks,
Kishan

···

On Mon, Oct 31, 2016 at 2:08 PM, Lina Kartika lina.kartika@gmail.com wrote:

Hello,

I did a bulk export on the forms that I created, and it’s showing blank
data. as below

https://lh3.googleusercontent.com/-6IUGX0XYNN8/WBb_jLfwPCI/AAAAAAAAEGU/8SSusTTlOwI6PvbTQ0wXPEmip4JqEtTMwCLcB/s1600/blankexport.png

but If I go to the submit history and view the form, there are data inside
as below so I’m not sure what’s going on. Is anybody able to help?
https://lh3.googleusercontent.com/-S6DRWCBFRL8/WBcAc1FUF6I/AAAAAAAAEGc/ZbS8eDvYKHwKcrWLdM3Hl5TPeYoqA0h6ACLcB/s1600/viewform.png

second problem is: when I go to Reports-> Daily Form Activity - date
period is from 1st Oct to 31st Oct 2016
There are total of 40 forms submitted, below
https://lh3.googleusercontent.com/-kNqpklhqsjs/WBcCi39mnOI/AAAAAAAAEGk/7ikIdn0Ol5gzlDNtQohcL5WnTLMRWnveACLcB/s1600/totalform.png

but I go to Reports -> Submission by Form within the same date period.
The numbers of total forms submitted should be the same with the total
forms in “Submission by Form” section?
https://lh3.googleusercontent.com/-zvPU2zq1js4/WBcCs1yfmnI/AAAAAAAAEGo/eoHhEmwqqbA9nSvgJb79Dg_SvLBkwblXgCLcB/s1600/submissionbyform.png
Does anybody know what I might do wrong? or is it the reporting has issues?

Thanks & Rgds,
Lina


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
“commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Kishan Sampat
Technical Support Analyst
Dimagi - India

Hi Kishan,

I did send a bug report just to be told that I’m a free users that cannot
submit any bugs unless I have other types of plan.
I think this is a bug that should be addressed whether or not I have a
plan, and the person asked me to again to post on the forum…

··· On Monday, October 31, 2016 at 7:46:30 PM UTC+8, Kishan Sampat wrote: > > Hi Lina, > > Please submit a bug report and our support team will have a look into this > issue. > > Thanks, > Kishan > ᐧ > > On Mon, Oct 31, 2016 at 2:08 PM, Lina Kartika <lina.k...@gmail.com > wrote: > >> Hello, >> >> I did a bulk export on the forms that I created, and it's showing blank >> data. as below >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> but If I go to the submit history and view the form, there are data >> inside as below so I'm not sure what's going on. Is anybody able to help? >> >> >> second problem is: when I go to Reports-> Daily Form Activity - date >> period is from 1st Oct to 31st Oct 2016 >> There are total of 40 forms submitted, below >> >> >> >> but I go to Reports -> Submission by Form within the same date period. >> The numbers of total forms submitted should be the same with the total >> forms in "Submission by Form" section? >> >> Does anybody know what I might do wrong? or is it the reporting has >> issues? >> >> Thanks & Rgds, >> Lina >> >> -- >> You received this message because you are subscribed to the Google Groups >> "commcare-users" group. >> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an >> email to commcare-user...@googlegroups.com . >> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >> > > > > -- > > Kishan Sampat > Technical Support Analyst > Dimagi - India >

Hi Lina,

To your first question I would recommend comparing the question label in
your exports to the question label in the submitted forms. If these
question labels have changed (IE in a new application version) then the
data might no longer load properly in your exports. In this case you might
need to create a new export.

To your second question I believe this can happen when forms are submitted
that are deleted in later versions of your application. Is it possible that
this is what happened here?

Cheers,
Will

··· On Wed, Nov 2, 2016 at 7:35 PM, Lina Kartika wrote:

Hi Kishan,

I did send a bug report just to be told that I’m a free users that cannot
submit any bugs unless I have other types of plan.
I think this is a bug that should be addressed whether or not I have a
plan, and the person asked me to again to post on the forum…

On Monday, October 31, 2016 at 7:46:30 PM UTC+8, Kishan Sampat wrote:

Hi Lina,

Please submit a bug report and our support team will have a look into
this issue.

Thanks,
Kishan

On Mon, Oct 31, 2016 at 2:08 PM, Lina Kartika lina.k...@gmail.com wrote:

Hello,

I did a bulk export on the forms that I created, and it’s showing blank
data. as below

https://lh3.googleusercontent.com/-6IUGX0XYNN8/WBb_jLfwPCI/AAAAAAAAEGU/8SSusTTlOwI6PvbTQ0wXPEmip4JqEtTMwCLcB/s1600/blankexport.png

but If I go to the submit history and view the form, there are data
inside as below so I’m not sure what’s going on. Is anybody able to help?
https://lh3.googleusercontent.com/-S6DRWCBFRL8/WBcAc1FUF6I/AAAAAAAAEGc/ZbS8eDvYKHwKcrWLdM3Hl5TPeYoqA0h6ACLcB/s1600/viewform.png

second problem is: when I go to Reports-> Daily Form Activity - date
period is from 1st Oct to 31st Oct 2016
There are total of 40 forms submitted, below
https://lh3.googleusercontent.com/-kNqpklhqsjs/WBcCi39mnOI/AAAAAAAAEGk/7ikIdn0Ol5gzlDNtQohcL5WnTLMRWnveACLcB/s1600/totalform.png

but I go to Reports -> Submission by Form within the same date period.
The numbers of total forms submitted should be the same with the total
forms in “Submission by Form” section?
https://lh3.googleusercontent.com/-zvPU2zq1js4/WBcCs1yfmnI/AAAAAAAAEGo/eoHhEmwqqbA9nSvgJb79Dg_SvLBkwblXgCLcB/s1600/submissionbyform.png
Does anybody know what I might do wrong? or is it the reporting has
issues?

Thanks & Rgds,
Lina


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Kishan Sampat
Technical Support Analyst
Dimagi - India


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Hi Will,

Thank you for the reply, now it makes sense, finally somebody can explain
the problem. We did some changes on the forms…
I should’ve keep the old forms and adding in a new one, instead of deleting
the old ones.

Thanks & Rgds,
Lina

··· On Thursday, November 3, 2016 at 10:07:56 AM UTC+8, William Pride wrote: > > Hi Lina, > > To your first question I would recommend comparing the question label in > your exports to the question label in the submitted forms. If these > question labels have changed (IE in a new application version) then the > data might no longer load properly in your exports. In this case you might > need to create a new export. > > To your second question I believe this can happen when forms are submitted > that are deleted in later versions of your application. Is it possible that > this is what happened here? > > Cheers, > Will > > On Wed, Nov 2, 2016 at 7:35 PM, Lina Kartika <lina.k...@gmail.com > wrote: > >> Hi Kishan, >> >> I did send a bug report just to be told that I'm a free users that cannot >> submit any bugs unless I have other types of plan. >> I think this is a bug that should be addressed whether or not I have a >> plan, and the person asked me to again to post on the forum.. >> >> On Monday, October 31, 2016 at 7:46:30 PM UTC+8, Kishan Sampat wrote: >>> >>> Hi Lina, >>> >>> Please submit a bug report and our support team will have a look into >>> this issue. >>> >>> Thanks, >>> Kishan >>> ᐧ >>> >>> On Mon, Oct 31, 2016 at 2:08 PM, Lina Kartika wrote: >>> >>>> Hello, >>>> >>>> I did a bulk export on the forms that I created, and it's showing blank >>>> data. as below >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> >>>> but If I go to the submit history and view the form, there are data >>>> inside as below so I'm not sure what's going on. Is anybody able to help? >>>> >>>> >>>> second problem is: when I go to Reports-> Daily Form Activity - date >>>> period is from 1st Oct to 31st Oct 2016 >>>> There are total of 40 forms submitted, below >>>> >>>> >>>> >>>> but I go to Reports -> Submission by Form within the same date period. >>>> The numbers of total forms submitted should be the same with the total >>>> forms in "Submission by Form" section? >>>> >>>> Does anybody know what I might do wrong? or is it the reporting has >>>> issues? >>>> >>>> Thanks & Rgds, >>>> Lina >>>> >>>> -- >>>> You received this message because you are subscribed to the Google >>>> Groups "commcare-users" group. >>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send >>>> an email to commcare-user...@googlegroups.com. >>>> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >>>> >>> >>> >>> >>> -- >>> >>> Kishan Sampat >>> Technical Support Analyst >>> Dimagi - India >>> >> -- >> You received this message because you are subscribed to the Google Groups >> "commcare-users" group. >> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an >> email to commcare-user...@googlegroups.com . >> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >> > >