Export forms missing data

Hi all,

So I have a pretty big survey I’m trying to test out right now. At the
beginning of the survey there’s a question that asks the respondent whether
they would like to proceed or not. If they select yes, the survey proceeds.
If not, the survey skips to the end at which time the surveyor can select
’finish’ and the form as you know syncs. Now I’ve done both cases and
filled maybe 3 or 4 surveys almost in their entirety AND selected the
’finish’ button, yet these surveys still do not show up anywhere on the
server.

Whenever I export the form, it always says ‘3 submissions available’ which
is the amount of the forms for which I selected not to participate in at
the beginning. These forms show up fine in the downloaded excel document –
it shows that they selected no and all other questions are left with a
’-----’ meaning they were unanswered. So it looks like only the forms that
I answered with a ‘no’ to at the beginning are saving. The other forms are
on the tablet’s history but no matter how many times I sync with the server
they don’t show up on HQ. I’ve even checked the activity reports and it
only shows those 3 ‘no’ forms as being included.

Any help would be appreciated. Thanks!

Josh

Hi Josh,

This sounds like unexpected behavior. Would you be able to report an issue
from your CommCare HQ page so we can take a look into it?

Thanks,
Robin Selwitz

··· On Thu, Dec 1, 2016 at 5:54 PM, Josh Lefler wrote:

Hi all,

So I have a pretty big survey I’m trying to test out right now. At the
beginning of the survey there’s a question that asks the respondent whether
they would like to proceed or not. If they select yes, the survey proceeds.
If not, the survey skips to the end at which time the surveyor can select
’finish’ and the form as you know syncs. Now I’ve done both cases and
filled maybe 3 or 4 surveys almost in their entirety AND selected the
’finish’ button, yet these surveys still do not show up anywhere on the
server.

Whenever I export the form, it always says ‘3 submissions available’ which
is the amount of the forms for which I selected not to participate in at
the beginning. These forms show up fine in the downloaded excel document –
it shows that they selected no and all other questions are left with a
’-----’ meaning they were unanswered. So it looks like only the forms that
I answered with a ‘no’ to at the beginning are saving. The other forms are
on the tablet’s history but no matter how many times I sync with the server
they don’t show up on HQ. I’ve even checked the activity reports and it
only shows those 3 ‘no’ forms as being included.

Any help would be appreciated. Thanks!

Josh


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


Robin Selwitz
Senior Support Analyst
Dimagi, Cambridge MA
Skype: rselwitz824
http://www.dimagi.com/