Date type questions with one question per screen

Dear all,

We are facing a challenge with Commcare 1.3, whenever we are using
Commcare in one question per screen mode of display, getting past
date type questions is always impossible, once you fill in the date
when you try to move to the next question, the screen just remains
still, but if you switch to chatterbox , this situation no longer
becomes an issue.

Has anyone else come across this? any solution for this?

Thanks

Joachim

anyone please?

Thanks

Joachim

··· On Monday, October 15, 2012 3:49:13 PM UTC+3, Joachim Mangilima wrote: > > Dear all, > > We are facing a challenge with Commcare 1.3, whenever we are using > Commcare in one question per screen mode of display, getting past > date type questions is always impossible, once you fill in the date > when you try to move to the next question, the screen just remains > still, but if you switch to chatterbox , this situation no longer > becomes an issue. > > Has anyone else come across this? any solution for this? > > Thanks > > > Joachim >

Joachim,

There are some legacy issues with CommCare 1.3’s date entry tools on OQPS.
Are you using Native Input mode for the app? Trying to switch from one to
the other resolves some of the entry issues.

Alternatively, this problem should be fixed in all versions of CommCare 2.X
if you are able to upgrade to it.

-Clayton

··· On Mon, Oct 15, 2012 at 8:49 AM, joachim mangilima wrote:

Dear all,

We are facing a challenge with Commcare 1.3, whenever we are using
Commcare in one question per screen mode of display, getting past
date type questions is always impossible, once you fill in the date
when you try to move to the next question, the screen just remains
still, but if you switch to chatterbox , this situation no longer
becomes an issue.

Has anyone else come across this? any solution for this?

Thanks

Joachim