Cant use form since this morning

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my form
to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server. please
check your network connection’. my network connection is fine, since i can
access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.

Hello,

I believe all issues from yesterday’s unscheduled maintenance should be
resolved; so, I’d recommend reporting any outstanding bugs following the
template described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and
someone on our team will follow up with your issue.

Best,
Will

··· On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe wrote:

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my form
to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server. please
check your network connection’. my network connection is fine, since i can
access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

https://lh3.googleusercontent.com/-_ZgYkoG1kcQ/VCup7OO7EdI/AAAAAAACezo/N8W__v7NAss/s1600/CommCare%2BServer%2BErrors.jpg

I think you do have a new technical problem. I am showing the same problem
that Andre Tanoe posted above. Including a photo of the error messages
below. (For some reason the interface is sticking my image at the top of
my post, at least while I am writing it.)

1-- On a number of phones with correctly functioning wifi connections, I
was not able to log into either of my two applications, attempting to log
in as a number of different users. The error message when I attempt to log
in: Couldn’t reach server. Please check your network connection. (but
network connection is fine)

2-- On one of my phones, it DID allow me to log in as just one of my users,
but then when I completed a form and went to submit it, I got this error
popup: *Having issues communicating with the server to send forms. Will
try again later. *

In the odd chance that this is specific to some specific accounts, apps, or
projects, here are two apps I am working with, and I am user estephan AT
fhi360.org

https://www.commcarehq.org/a/zakopane/apps/view/aa642d74f4fbf0fb618b23fb75e82a45/modules-0/?edit=true

https://www.commcarehq.org/a/zakopane/apps/view/6622017ad0108ee807040c0c7b4d3bb6/modules-0/?edit=true

I will also go to the link that you provided in your earlier email, but any
additional info here would be great –

Eric

P.S. One more point that I just mentioned when I submitted the bug report
– the system DID allow me to download a new version of my app to a couple
of the phones (i.e., starting the download by using the QR code to bring my
app into the phone) … it is only when I tried to use the apps that the
above mentioned errors started happening.

Eric

Hi All,

I am also having problems “communicating with server” - none of my phones
will sync with the server. I have been using the same application for over
a year, so I hope it is not my app, but something to do with the server
your end. My nerwork connection is fine.

Some phones are saying Couldn’t reach server. Please check your network
connection.
and others are saying *Having issues communicating with the
server to send forms. Will try again later. *

I have had to continue with my follow ups using paper forms today as the
’case list’ cannot be updated…

··· On Wednesday, 1 October 2014 09:35:12 UTC+2, Eric Stephan wrote: > > P.S. One more point that I just mentioned when I submitted the bug report > -- the system DID allow me to download a new version of my app to a couple > of the phones (i.e., starting the download by using the QR code to bring my > app into the phone) ... it is only when I tried to *use* the apps that the > above mentioned errors started happening. > > Eric >

Hi Will,

Same problem here

“A serious problem occurred while CommCare was trying to download an update
(or install your app). CommCare couldn’t find the resource with id:
Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection.”

It was working fine yesterday.

Best

Tim

··· On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote: > > Hello, > > I believe all issues from yesterday's unscheduled maintenance should be > resolved; so, I'd recommend reporting any outstanding bugs following the > template described here > and > someone on our team will follow up with your issue. > > Best, > Will > > > On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe <andre...@gmail.com > wrote: > >> Hello there, >> >> wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my >> form to log in since this morning, the phone says 'couldn't reach server. >> please check your network connection'. my network connection is fine, since >> i can access other internet sites with the same phone. >> Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it >> perfectly. >> >> maybe someone can give some info? >> thanks. >> >> -- >> You received this message because you are subscribed to the Google Groups >> "commcare-users" group. >> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an >> email to commcare-user...@googlegroups.com . >> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >> > >

Hi All

the same problem facing here too. Server is not communicating with
mobiles.Additionally the chw manager report as well as mvis report is not
working properly after the server gets up.

··· On Wed, Oct 1, 2014 at 1:44 AM, Natasha Lelijveld < natasha.lelijveld@gmail.com> wrote:

Hi All,

I am also having problems “communicating with server” - none of my phones
will sync with the server. I have been using the same application for over
a year, so I hope it is not my app, but something to do with the server
your end. My nerwork connection is fine.

Some phones are saying Couldn’t reach server. Please check your network
connection.
and others are saying *Having issues communicating with the
server to send forms. Will try again later. *

I have had to continue with my follow ups using paper forms today as the
’case list’ cannot be updated…

On Wednesday, 1 October 2014 09:35:12 UTC+2, Eric Stephan wrote:

P.S. One more point that I just mentioned when I submitted the bug report
– the system DID allow me to download a new version of my app to a couple
of the phones (i.e., starting the download by using the QR code to bring my
app into the phone) … it is only when I tried to use the apps that the
above mentioned errors started happening.

Eric


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Hey all,

We’ve verified there is a new problem and are looking into it. Will respond
with more information as soon as we have it.

Cory

··· On Wed, Oct 1, 2014 at 6:03 AM, Tim wrote:

Hi Will,

Same problem here

“A serious problem occurred while CommCare was trying to download an
update (or install your app). CommCare couldn’t find the resource with id:
Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection.”

It was working fine yesterday.

Best

Tim

On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote:

Hello,

I believe all issues from yesterday’s unscheduled maintenance should be
resolved; so, I’d recommend reporting any outstanding bugs following the
template described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and
someone on our team will follow up with your issue.

Best,
Will

On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe andre...@gmail.com wrote:

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my
form to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server.
please check your network connection’. my network connection is fine, since
i can access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

My phones seem to be syncing now…

··· On 1 October 2014 12:16, Cory Zue wrote:

Hey all,

We’ve verified there is a new problem and are looking into it. Will
respond with more information as soon as we have it.

Cory

On Wed, Oct 1, 2014 at 6:03 AM, Tim tim.butler.88@gmail.com wrote:

Hi Will,

Same problem here

“A serious problem occurred while CommCare was trying to download an
update (or install your app). CommCare couldn’t find the resource with id:
Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection.”

It was working fine yesterday.

Best

Tim

On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote:

Hello,

I believe all issues from yesterday’s unscheduled maintenance should be
resolved; so, I’d recommend reporting any outstanding bugs following the
template described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and
someone on our team will follow up with your issue.

Best,
Will

On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe andre...@gmail.com wrote:

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my
form to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server.
please check your network connection’. my network connection is fine, since
i can access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to a topic in the
Google Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this topic, visit
https://groups.google.com/d/topic/commcare-users/ENNi-5FPB-o/unsubscribe.
To unsubscribe from this group and all its topics, send an email to
commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


Natasha Lelijveld

Hello All
Same problem here

··· On Wed, Oct 1, 2014 at 3:46 PM, Cory Zue wrote:

Hey all,

We’ve verified there is a new problem and are looking into it. Will
respond with more information as soon as we have it.

Cory

On Wed, Oct 1, 2014 at 6:03 AM, Tim tim.butler.88@gmail.com wrote:

Hi Will,

Same problem here

“A serious problem occurred while CommCare was trying to download an
update (or install your app). CommCare couldn’t find the resource with id:
Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection.”

It was working fine yesterday.

Best

Tim

On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote:

Hello,

I believe all issues from yesterday’s unscheduled maintenance should be
resolved; so, I’d recommend reporting any outstanding bugs following the
template described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and
someone on our team will follow up with your issue.

Best,
Will

On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe andre...@gmail.com wrote:

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my
form to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server.
please check your network connection’. my network connection is fine, since
i can access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

HI All,

Our student mobile workers have also been having syncing problems and some
were in the middle of an update when the maintanance shutdown occured. I
am stil unable to log onto the CommCarHQ site.

Kind regards,
Ameera

··· On Wednesday, 1 October 2014 13:27:54 UTC+2, Natasha Lelijveld wrote: > > My phones seem to be syncing now.... > > On 1 October 2014 12:16, Cory Zue <cz...@dimagi.com > wrote: > >> Hey all, >> >> We've verified there is a new problem and are looking into it. Will >> respond with more information as soon as we have it. >> >> Cory >> >> On Wed, Oct 1, 2014 at 6:03 AM, Tim <tim.bu...@gmail.com > wrote: >> >>> Hi Will, >>> >>> Same problem here >>> >>> "A serious problem occurred while CommCare was trying to download an >>> update (or install your app). CommCare couldn't find the resource with id: >>> Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection." >>> >>> It was working fine yesterday. >>> >>> Best >>> >>> Tim >>> >>> >>> On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote: >>>> >>>> Hello, >>>> >>>> I believe all issues from yesterday's unscheduled maintenance should be >>>> resolved; so, I'd recommend reporting any outstanding bugs following the >>>> template described here >>>> and >>>> someone on our team will follow up with your issue. >>>> >>>> Best, >>>> Will >>>> >>>> >>>> On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe wrote: >>>> >>>>> Hello there, >>>>> >>>>> wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my >>>>> form to log in since this morning, the phone says 'couldn't reach server. >>>>> please check your network connection'. my network connection is fine, since >>>>> i can access other internet sites with the same phone. >>>>> Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it >>>>> perfectly. >>>>> >>>>> maybe someone can give some info? >>>>> thanks. >>>>> >>>>> -- >>>>> You received this message because you are subscribed to the Google >>>>> Groups "commcare-users" group. >>>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send >>>>> an email to commcare-user...@googlegroups.com. >>>>> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >>>>> >>>> >>>> -- >>> You received this message because you are subscribed to the Google >>> Groups "commcare-users" group. >>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send >>> an email to commcare-user...@googlegroups.com . >>> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >>> >> >> -- >> You received this message because you are subscribed to a topic in the >> Google Groups "commcare-users" group. >> To unsubscribe from this topic, visit >> https://groups.google.com/d/topic/commcare-users/ENNi-5FPB-o/unsubscribe. >> To unsubscribe from this group and all its topics, send an email to >> commcare-user...@googlegroups.com . >> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout. >> > > > > -- > Natasha Lelijveld > >

Hey all,

This issue should be resolved now. It was a result of a configuration
change we made following the maintenance yesterday, which we have undone.
Sorry again about the troubles, and again we appreciate your patience as we
do everything we can to keep CommCare HQ reliable moving forward.

thanks,
Cory

··· On Wed, Oct 1, 2014 at 6:47 AM, Latika Sb wrote:

Hello All
Same problem here

On Wed, Oct 1, 2014 at 3:46 PM, Cory Zue czue@dimagi.com wrote:

Hey all,

We’ve verified there is a new problem and are looking into it. Will
respond with more information as soon as we have it.

Cory

On Wed, Oct 1, 2014 at 6:03 AM, Tim tim.butler.88@gmail.com wrote:

Hi Will,

Same problem here

“A serious problem occurred while CommCare was trying to download an
update (or install your app). CommCare couldn’t find the resource with id:
Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection.”

It was working fine yesterday.

Best

Tim

On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote:

Hello,

I believe all issues from yesterday’s unscheduled maintenance should be
resolved; so, I’d recommend reporting any outstanding bugs following the
template described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and
someone on our team will follow up with your issue.

Best,
Will

On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe andre...@gmail.com wrote:

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my
form to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server.
please check your network connection’. my network connection is fine, since
i can access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Hi Ameera,

I’m sorry to hear that you’re still having issues logging into CommCareHQ,
but thanks for reaching out. Though we believe that some many of our issues
have been resolved, I’ll follow up with you to see if there may be other
factors at play on your system.

Thanks,

··· -- Nate Haduch

Technical Support Analyst
Dimagi, Inc | 585 Massachusetts Ave | Suite 3 | Cambridge, MA 02139
web: http://www.dimagi.com/

On Wed, Oct 1, 2014 at 9:51 AM, Ameera Hamid ameera.hamid91@gmail.com wrote:

HI All,

Our student mobile workers have also been having syncing problems and some
were in the middle of an update when the maintanance shutdown occured. I
am stil unable to log onto the CommCarHQ site.

Kind regards,
Ameera

On Wednesday, 1 October 2014 13:27:54 UTC+2, Natasha Lelijveld wrote:

My phones seem to be syncing now…

On 1 October 2014 12:16, Cory Zue cz...@dimagi.com wrote:

Hey all,

We’ve verified there is a new problem and are looking into it. Will
respond with more information as soon as we have it.

Cory

On Wed, Oct 1, 2014 at 6:03 AM, Tim tim.bu...@gmail.com wrote:

Hi Will,

Same problem here

“A serious problem occurred while CommCare was trying to download an
update (or install your app). CommCare couldn’t find the resource with id:
Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection.”

It was working fine yesterday.

Best

Tim

On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote:

Hello,

I believe all issues from yesterday’s unscheduled maintenance should
be resolved; so, I’d recommend reporting any outstanding bugs following the
template described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and
someone on our team will follow up with your issue.

Best,
Will

On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe andre...@gmail.com wrote:

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my
form to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server.
please check your network connection’. my network connection is fine, since
i can access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it,
send an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to a topic in the
Google Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this topic, visit https://groups.google.com/d/
topic/commcare-users/ENNi-5FPB-o/unsubscribe.
To unsubscribe from this group and all its topics, send an email to
commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


Natasha Lelijveld


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Problem resolved now. Thanks Cory!!!

··· On Wed, Oct 1, 2014 at 4:28 PM, Cory Zue wrote:

Hey all,

This issue should be resolved now. It was a result of a configuration
change we made following the maintenance yesterday, which we have undone.
Sorry again about the troubles, and again we appreciate your patience as we
do everything we can to keep CommCare HQ reliable moving forward.

thanks,
Cory

On Wed, Oct 1, 2014 at 6:47 AM, Latika Sb latikasb007@gmail.com wrote:

Hello All
Same problem here

On Wed, Oct 1, 2014 at 3:46 PM, Cory Zue czue@dimagi.com wrote:

Hey all,

We’ve verified there is a new problem and are looking into it. Will
respond with more information as soon as we have it.

Cory

On Wed, Oct 1, 2014 at 6:03 AM, Tim tim.butler.88@gmail.com wrote:

Hi Will,

Same problem here

“A serious problem occurred while CommCare was trying to download an
update (or install your app). CommCare couldn’t find the resource with id:
Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection.”

It was working fine yesterday.

Best

Tim

On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote:

Hello,

I believe all issues from yesterday’s unscheduled maintenance should
be resolved; so, I’d recommend reporting any outstanding bugs following the
template described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and
someone on our team will follow up with your issue.

Best,
Will

On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe andre...@gmail.com wrote:

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my
form to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server.
please check your network connection’. my network connection is fine, since
i can access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it,
send an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Yep. It works now. Thank you cory, you are an angel.

··· On Oct 1, 2014 5:59 PM, "Cory Zue" wrote:

Hey all,

This issue should be resolved now. It was a result of a configuration
change we made following the maintenance yesterday, which we have undone.
Sorry again about the troubles, and again we appreciate your patience as we
do everything we can to keep CommCare HQ reliable moving forward.

thanks,
Cory

On Wed, Oct 1, 2014 at 6:47 AM, Latika Sb latikasb007@gmail.com wrote:

Hello All
Same problem here

On Wed, Oct 1, 2014 at 3:46 PM, Cory Zue czue@dimagi.com wrote:

Hey all,

We’ve verified there is a new problem and are looking into it. Will
respond with more information as soon as we have it.

Cory

On Wed, Oct 1, 2014 at 6:03 AM, Tim tim.butler.88@gmail.com wrote:

Hi Will,

Same problem here

“A serious problem occurred while CommCare was trying to download an
update (or install your app). CommCare couldn’t find the resource with id:
Application Descriptor. This is often due to a bad internet connection.”

It was working fine yesterday.

Best

Tim

On Wednesday, October 1, 2014 6:16:21 AM UTC+1, William Pride wrote:

Hello,

I believe all issues from yesterday’s unscheduled maintenance should
be resolved; so, I’d recommend reporting any outstanding bugs following the
template described here
https://confluence.dimagi.com/display/commcarepublic/Bug+Reports and
someone on our team will follow up with your issue.

Best,
Will

On Wed, Oct 1, 2014 at 1:12 AM, andre tanoe andre...@gmail.com wrote:

Hello there,

wondering if there is a problem with commcare server. i cannot use my
form to log in since this morning, the phone says ‘couldn’t reach server.
please check your network connection’. my network connection is fine, since
i can access other internet sites with the same phone.
Yesterday, after the unschedulled maintenante was done, i can use it
perfectly.

maybe someone can give some info?
thanks.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it,
send an email to commcare-user...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google
Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"commcare-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to a topic in the
Google Groups “commcare-users” group.
To unsubscribe from this topic, visit
https://groups.google.com/d/topic/commcare-users/ENNi-5FPB-o/unsubscribe.
To unsubscribe from this group and all its topics, send an email to
commcare-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.